Waarom Van Der Weide Entertainment de juiste partner is voor uw bedrijf als het gaat om animatie of entertainment.

Van Der Weide Entertainment regelt alles voor uw bedrijf. Het animatie programma, de animatoren, begrotingen en nog veel meer. In nauwe samenwerking proberen wij een zo compleet mogelijk animatieprogramma aan te bieden en bespreken we de werkwijze. Voltijd animatie of alleen in het weekend? Het is allemaal bespreekbaar!

Ook is er de keuze of u de spullen via ons huurt of zelf aanschaft om eventueel vaker te gebruiken. Wij raden bijvoorbeeld aan om bij voltijd animatie de knutsel spullen zelf aan te schaven. Dit is goedkoper en een stuk praktischer. Wij kunnen u advies geven op gebied van leveranciers en zullen zelf de benodigde spullen voor het animatieprogramma bestellen.

Animatie is mogelijk voor verschillende doelgroepen. Zo moet je denken aan peuters, kleuters, kinderen, tieners maar ook aan volwassenen en 55 plussers. Voor elke doelgroep zijn een tal van activiteiten te bedenken en te organiseren.


Hieronder ziet u een voorbeeld van een animatie programma. Dit is een animatie programma gebaseerd op internationale gasten (Engels, Duits & Frans) en een klein animatie team. Bij het maken van een animatie programma kijken wij naar de capaciteit van het verblijf (camping, vakantiepark of hotel), de doelgroep, de nationaliteiten, de beschikbare faciliteiten en het budget. Wij kunnen een animatie programma voor uw bedrijf maken

Wij gaan graag met u in gesprek om het juiste animatie programma voor u te realiseren. Voor verdere informatie en een vrijblijvend gesprek kunt u contact met ons opnemen.

Heeft u vragen?
Wij helpen u maar al te graag!

  Heeft u vragen?
  Wij helpen u maar al te graag!

   Top

   Inloggen


   Maak een account aan!
   Forgot Password?
   Registration is disabled.

   Want to Login?

   Wachtwoord vergeten?


   0

   Uw winkelmand