Ruben vd Weide
Events, shows & back office
ruben@vanderweideentertainment.nl
06-46728812

Ruben van der Weide is een getalenteerd man, geboren te Emmen, student in Leisure & Hospitality, die werk besloot te maken van zijn ambities.

Opgegroeid in een familie van ondernemers is het er bij Ruben met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan was Ruben al geïnteresseerd in evenementen en de achterliggende organisaties. Zo is hij in 2014 gestart met het organiseren van en meedingen in verscheidene Sinterklaasshows, waarna hij in 2016 een eigen productiehuis is gestart voor expliciet Sinterklaasvoorstellingen.

Inmiddels is de jonge ondernemer zijn passie verder uit gaan breiden. Anno 2018 is Van der Weide Entertainment een begrip in Emmen en omstreken. Vanuit zijn eigen creativiteit biedt Ruben een verscheidenheid aan entertainment voor o.a. kinderfeesten, bruiloften, feesten, communies en voorstellingen.

“Vanuit mijn eigen creatieve perspectief biedt ik met mijn team van professionele performers de leukste, gezelligste en mooiste shows voor jong en oud. Ik hoop met mijn bedrijf kleur en plezier te bieden, waardoor mensen voor een moment weten te ontsnappen aan de grauwe realiteit.” – Ruben van der Weide

Truida Foekens
Kinderfeestjes & animatie
truida@vanderweideentertainment.nl
0626999022

Mijn naam is Truida Foekens en ik kom uit Emmen. Ik ben 32 jaar oud en ben op mijn 19de jaar afgestudeerd als allround kapster.
Nadat ik deze opleiding had gekozen vond ik dat erg leuk maar wist ook dat het kapster zijn niet was wat ik graag wilde.
Zo ben ik na de Kappersopleiding SPW gaan doen op het Drenthe college te Hardenberg.
Het stage lopen op een kinderdagverblijf vond ik ontzettend leuk.

Nadat mijn Dochter is geboren ben ik als vrijwilliger op de basisschool aan het werk gegaan.
Ik help de kinderen die moeite hebben met lezen, kleuterboekjes ruilen, luizenmoeder, actieviteitencomissie en ik help in de klassen wanneer nodig.
Dit doe ik nu nog altijd met enorm veel plezier.

Mijn zoontje leerde Ruben van de weide kennen in de sinterklaasperiode van 2014, mijn zoontje was Praatjespiet (Ruben) zijn grootste fan.
Zo heb ik Ruben ook leren kennen en wij hebben samen inmiddels al heel veel georganiseerd voor de kinderen. Kort na onze vriendschap hebben wij een team opgesteld voor een sinterklaas-stichting en heeft ons team verschillende sinterklaas activiteiten ondernomen. Waaronder een theatershow.
Hier ben ik dan ook het hele jaar mee bezig en vindt het dan ook elk jaar weer fantastisch om alle die lachende kindergezichtjes te zien tijdens de sinterklaas dagen.

Sinds het bestaan van Van Der Weide Entertainment hebben we er een dagtaak aan verschillende kinderfeestjes, evenementen en shows te organiseren met verschillende personages en sprookjesprinsessen. Zelf verzorg ik ook al het schmink en haarwerk van de prinsessen (wat een mooie combinatie is van entertainment en het kappersvak) en wie weet binnenkort bij jou zoontje of dochter thuis!

Jarno Jansen
Licht- & Geluidstechniek, verhuur
jarno@vanderweideentertainment.nl
06-48671974

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Wachtwoord vergeten?


0

Uw winkelmand