Ruben van der Weide is een getalenteerd man, geboren te Emmen, student in Leisure & Hospitality, die werk besloot te maken van zijn ambities.

Opgegroeid in een familie van ondernemers is het er bij Ruben met de paplepel ingegoten. Van jongs af aan was Ruben al geïnteresseerd in evenementen en de achterliggende organisaties. Zo is hij in 2014 gestart met het organiseren van en meedingen in verscheidene Sinterklaasshows, waarna hij in 2016 een eigen productiehuis is gestart voor expliciet Sinterklaasvoorstellingen.

Inmiddels is de jonge ondernemer zijn passie verder uit gaan breiden. Anno 2018 is Van der Weide Entertainment een begrip in Emmen en omstreken. Vanuit zijn eigen creativiteit biedt Ruben een verscheidenheid aan entertainment voor o.a. kinderfeesten, bruiloften, feesten, communies en voorstellingen.

“Vanuit mijn eigen creatieve perspectief biedt ik met mijn team van professionele performers de leukste, gezelligste en mooiste shows voor jong en oud. Ik hoop met mijn bedrijf kleur en plezier te bieden, waardoor mensen voor een moment weten te ontsnappen aan de grauwe realiteit.” – Ruben van der Weide

Mijn naam is Truida Foekens en ik kom uit Emmen. Ik ben 32 jaar oud en ben op mijn 19de jaar afgestudeerd als allround kapster.
Nadat ik deze opleiding had gekozen vond ik dat erg leuk maar wist ook dat het kapster zijn niet was wat ik graag wilde.
Zo ben ik na de Kappersopleiding SPW gaan doen op het Drenthe college te Hardenberg.
Het stage lopen op een kinderdagverblijf vond ik ontzettend leuk.

Nadat mijn Dochter is geboren ben ik als vrijwilliger op de basisschool aan het werk gegaan.
Ik help de kinderen die moeite hebben met lezen, kleuterboekjes ruilen, luizenmoeder, actieviteitencomissie en ik help in de klassen wanneer nodig.
Dit doe ik nu nog altijd met enorm veel plezier.

Mijn zoontje leerde Ruben van de weide kennen in de sinterklaasperiode van 2014, mijn zoontje was Praatjespiet (Ruben) zijn grootste fan.
Zo heb ik Ruben ook leren kennen en wij hebben samen inmiddels al heel veel georganiseerd voor de kinderen. Kort na onze vriendschap hebben wij een team opgesteld voor een sinterklaas-stichting en heeft ons team verschillende sinterklaas activiteiten ondernomen. Waaronder een theatershow.
Hier ben ik dan ook het hele jaar mee bezig en vindt het dan ook elk jaar weer fantastisch om alle die lachende kindergezichtjes te zien tijdens de sinterklaas dagen.

Sinds het bestaan van Van Der Weide Entertainment hebben we er een dagtaak aan verschillende kinderfeestjes, evenementen en shows te organiseren met verschillende personages en sprookjesprinsessen. Zelf verzorg ik ook al het schmink en haarwerk van de prinsessen (wat een mooie combinatie is van entertainment en het kappersvak) en wie weet binnenkort bij jou zoontje of dochter thuis!

Mijn naam is Lisa Dijk, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Emmen. Naast mijn diverse werkzaamheden voor Van Der Weide Entertainment doe ik de opleiding Leisure & Hospitality niveau 4 op het Drenthe College in Emmen waarvan ik mijn niveau 3 diploma al behaald heb.

Ik ben gek op zingen, creativiteit, organiseren en entertainen. Als 13-jarig meisje organiseerde ik bijvoorbeeld al een buurtbarbecue met alles erop en eraan voor de hele straat.

Door middel van mijn verschillende stages, jongere broertjes en zusjes en mijn ervaring bij Van Der Weide Entertainment heb ik veel geduld voor kinderen en kan ik ze een magische middag laten beleven als bijvoorbeeld Elza. En dat is waar het uiteindelijk allemaal om gaat!

Mijn naam is Reno van der Ende en ik kom uit Emmen, ik ben 21 jaar oud en steek al mijn energie in werk en sport.

Vanaf 2016 ben ik aan het werk gegaan en heb sinds dien ervaring opgedaan in de meest uit een lopende branches

Ik sta bekend als een bom van energie, luidkeels op de voorgrond kan je moeilijk om mij heen. Een lach, een grap, zingen of dansen kan je bij elke ontmoeting verwachten. Vooral kinderen vinden dit te gek natuurlijk, voor dat ze mij eigenlijk kennen hangen ze al om mijn nek.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij van der Weide entertainment en zijn voorgangers.

In de loop van de jaren ben ik steeds meer gaan doen binnen het bedrijf, zo zit ik nu in het vaste entertainment team en kan ik het niet laten om soms de touwtjes in handen te nemen achter de schermen en de mensen aan te sturen bij de georganiseerde evenementen.

Graag zie ik jullie als zwarte piet in de sinterklaas periode, of misschien wel als Spiderman of een van de vele mascottes op een kinderfeestje of (bedrijfs)evenement.

Top

Inloggen


Maak een account aan!
Forgot Password?
Registration is disabled.

Want to Login?

Wachtwoord vergeten?


0

Uw winkelmand